Ο Μανόλης Πάγκαλος στο Λατώ fm: Έτσι θα λειτουργεί το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα – Τα πραγματικά προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης θα φανούν όταν τελειώσει η πανδημία

Αλλάζει η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη Δευτέρα 5 Απριλίου και στον Άγιο Νικόλαο, μπορώντας πλέον να λειτουργούν και με click in και με click away με προϋπόθεση οι καταναλωτές να έχουν στείλει SMS στο 13032 και να έχουν λάβει απάντηση. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Μανόλης Πάγκαλος στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό, οι πολίτες μπορούν να στέλνουν μέχρι ένα μήνυμα ανά 24ωρο που έχει διάρκεια τριών ωρών χωρίς αυτό δεν απαγορεύει να πάει σε παραπάνω από ένα κατάστημα σε αυτή την ώρα. 

Όπως είπε, οι συνεχείς αλλαγές κουράζουν τον κόσμο, είναι πολύπλοκα, υπάρχουν ακόμη ερωτήματα για το εάν μπορεί κάποιος μπορεί να πάει σε άλλο δήμο για αγορές, κλπ. Όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, θα φανούν και τα προβλήματα που έχει η μικρομεσαία επιχείρηση αυτή τη στιγμή, οι επιχειρηματίες είναι προβληματισμένοι. 

Για το εάν αναμένεται και για το λιανεμπόριο πρόγραμμα στήριξης όπως αντίστοιχα στην εστίαση, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι «για την ώρα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο παρόλο που το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, αναμένεται μόνο η νέα επιστρεπτέα προκαταβολή». 

Τόνισε δε ότι «το ανοιχτό οργανωμένα και πιο ελεγχόμενα λιανεμπόριο αλλά και η εστίαση, θα μπορούσαν να είναι ‘φάρμακο’, ο κόσμος θέλει να βγει έξω θέλει, να κάνει μια παρέα σε σπίτι, όπου θα πάει χωρίς μάσκα και αποστάσεις, εάν πάει σε ένα οργανωμένο χώρο με αποστάσεις».

Όπως τόνισε, «τα πραγματικά προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης θα φανούν μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία, τώρα είμαστε ακόμη σε χειμερία νάρκη».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com