Ο Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm για τα «Κρητικά μαγειρέματα» : «Συζητάμε αν θα το κάνουμε δύο φορές το χρόνο.»

Η επιτυχία της εκδήλωσης «Κρητικά μαγειρέματα» δημιούργησε έναν «ευχάριστο πονοικέφαλο» στο Δήμο Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Χάρη Αλεξάκη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση»  είπε : «Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που ήρθε. Νομίζω ότι από τα σημαντικότερα κέρδη αυτής της εκδήλωσης είναι η συνεργασία όλων αυτών των φορέων που πραγματικά βοήθησαν στο να γίνει αυτή η εκδήλωση. Κατάφεραν να δημιουργήσουν μία εκδήλωση που πραγματικά αναδεικνύει την ουσία και τον πλούτο της γαστρονομίας της Κρήτης και πώς συνδυάζεται αυτό με τον Τουρισμό.

Νομίζω ότι πρώτη φορά εστιατόρια, παραγωγοί, ξενοδοχεία βοήθησαν ώστε να γίνει μία άρτια εκδήλωση για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και ένας ευχάριστος πονοκέφαλος και γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο και θα χρειαστούμε περισσότερο χώρο την επομένη χρονιά. Πολλά συζητάμε για να δούμε αν θα το κάνουμε δύο φορές το χρόνο, π.χ. μια στην αρχή της σεζόν και μια στο τέλος«.

 
 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις