Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Πυροσβεστών Κρήτης Στέργιος Ατσαλάκης στο Λατώ fm : «Να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες και να έρθουν άτομα έτσι ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο έργο».

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος Λασιθίου. Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Πυροσβεστών Κρήτης Στέργιος Ατσαλάκης μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Κουτάντου «Ναι μεν αλλά» και μεταξύ άλλων είπε : “H συνάντηση αυτή ήταν συνέχεια της προηγούμενης που είχαμε στην ΔΕΘ με τον Υπουργό. Συζητήσαμε τα θέματα του Νόμου γιατί υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.
Ζητήσαμε να γίνει άμεσα η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου, να προχωρήσει η διαδικασία κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ εφικτό. Ο Υπουργός κατάλαβε τον προβληματισμό μας και τις σκέψεις μας, είναι θετικός και  μας είπε ότι θα μιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα τον κ. Χαρδαλιά και θα έχουθμε άμεσα πιστεύω ενημέρωση.
Όσον αφορά την στέγαση των υπηρεσιών στον Αγιο Νικόλαο, πιστεύω σύντομα θα έχουμε εξελίξεις θα γίνει παραχώρηση του οικοπέδου από τον Δήμο έτσι ώστε να προχωρήσουμε περαιτέρω.
Η φετινή  χρόνια είναι επιτυχημένη αλλά πολύ δύσκολη.  Υπάρχει καταπόνηση του προσωπικού και  αυτό που ζητάμε στην ουσία είναι να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες και να έρθουν άτομα έτσι ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο έργο.
Πήγαμε πολύ καλά αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η αντιπυρική περίοδος.Έχουμε περισσότερα συμβάντα τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο» κατέληξε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις