Ειρήνη Αγαπιδάκη: «Συνεχίζουμε τον αγώνα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, για καλύτερη Υγεία. Δε φοβήθηκα ποτέ μου τους τραμπουκισμούς»

Παρέμβαση για το Νοσοκομείο της Σητείας έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησε:

«Σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι που πήγαμε στη Θεσσαλία, βρήκαμε ανθρώπους ταλαιπωρημένους αλλά όχι ηττημένους. Συνεχίζουμε τον αγώνα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, για καλύτερη Υγεία. Θα φτάσουμε σε κάθε σπίτι και θα φροντίσουμε κάθε πολίτη.

Ξέρω ότι οι συμπολίτες μου στη Σητεία ανησυχούν για το νοσοκομείο και παραπληροφορούνται από κάποιους που βλέπουν την κρίση στη Θεσσαλία ως σημαία κομματικής ευκαιρίας για να δημιουργήσουν κλίμα αβεβαιότητας και ταραχής στο ανατολικότερο άκρο της Κρήτης.

Δε φοβήθηκα ποτέ μου τους τραμπουκισμούς ούτε τους τραμπούκους, ούτε η μάνα ούτε η οικογένεια μου. Παλεύω για τον τόπο μου και το νοσοκομείο μας στη Σητεία όπως για κάθε πολίτη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εδώ είμαστε, να συζητήσουμε σοβαρά και τεκμηριωμένα και να βρούμε λύσεις. Το ηθικό και την πίστη στις δυνάμεις μας δε θα τα θάψει ποτέ, καμιά λάσπη καμιά δοκιμασία.

Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους ανθρώπους στο πεδίο της καταστροφής στη Θεσσαλία που μας βοήθησαν να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που υποφέρουν: τους υπαλλήλους των ΤΟΜΥ, το προσωπικό του ΕΟΔΥ και ειδικά τον Στέλιο και τον Βαγγέλη. Ευχαριστώ και όλους σας για τις ευχές για τα γενέθλια μου, δε μπορούσα να απαντήσω γιατί είμαι στη Θεσσαλία από την αρχή του φαινομένου.

Τα έφερε όμως έτσι η ζωή και φέτος έλαβα το πολυτιμότερο δώρο γενεθλίων: τη δύναμη των ανθρώπων που αντέχουν να κλάψουν με λυγμούς στην αγκαλιά σου, αφού πρώτα έχουν εκφράσει την οργή για αυτό που έζησαν.

Δεν έχω πολυτιμότερο από αυτό το μοίρασμα.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com