Ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Λατώ fm: Στις 20 Δεκεμβρίου το επίδομα 250 ευρώ στα 2,3 εκατ. δικαιούχων – Μέχρι 20-21/12 η καταβολή του έκτακτου επιδόματος των 600 ευρώ σε αστυνομικούς-λιμενικούς (ηχητικό)

Σε πάνω από 2,3 εκατ.χαμηλοσυνταξιούχους,άτομα με αναπηρία και ευάλωτες οικογένειες θα καταβληθεί έκτακτο επίδομα ύψους 250ευρω για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αναφέρθηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επιστροφή των προστίμων που πλήρωσαν οι άνω των 60 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί όπως και την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών

στις υπηρεσίες τους όπως αποφάσισε το συμβούλιο επικρατείας. Επίσης σύμφωνα με τον κύριο Μητρόπουλο η κυβέρνηση ψήφισε την κατάργηση της μειωμένης σύνταξης στο δημόσιο πριν τα 62 έτη απο 01-01-23.

Ο κος Μητρόπουλος κλείνοντας είπε ότι ο πρωθυπουργού δήλωσε ότι θα καταβληθούν τα 600 ευρώ ως έκτακτο επίδομα σε αστυνομικούς και λιμενικούς έως 21-12  ενώ εκτίμησε ότι το ίδιο ποσό θα καταβληθεί και στους υγειονομικούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com