Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Λασιθίου στο Λατώ fm: «Συνεχίζεται ομαλά η τηλεκπαίδευση, ικανοποιητική η συμμετοχή, δεν μου έχει αναφερθεί περίπτωση μαθητή που να μην έχει εξοπλισμό για να συμμετάσχει στο τηλεμάθημα»

Χωρίς τα προβλήματα που σημειώθηκαν τις πρώτες ημέρες και με ορισμένα ζητήματα με τον ήχο στη σχετική πλατφόρμα συνεχίζεται η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία Δευτεροβάθμιας του Νομού Λασιθίου, όπως είπε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Θανάσης Κατσαγκόλης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως τόνισε, η συμμετοχή είναι ικανοποιητική, ενώ δεν έχουν αναφερθεί στον ίδιο, όπως είπε, περιπτώσεις μαθητών που να μην έχουν εξοπλισμό (τάμπλετ, κλπ), για να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Από το υπουργείο Παιδείας έχουν φτάσει ανέφερε το προηγούμενο διάστημα περί τις 35 συσκευές στα σχολεία του Νομού ενώ αναμένεται να φθάσουν και άλλες στο επόμενο διάστημα. Θα υλοποιηθεί, πρόσθεσε, προσεχώς, και πρόγραμμα από την Περιφέρεια Κρήτης για υλικοτεχνικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας (προτζέκτορες, κ.ά.) στα σχολεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com