Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου στο Λατώ fm: «Ξεκινά μέχρι την άνοιξη το έργο εκσυγχρονισμού του Οργανισμού – Προσπαθούμε να βοηθούμε και εμείς τον κόσμο όσο μπορούμε στη δύσκολη συγκυρία»

Για την ανακοίνωση του ΤΟΕΒ για την απόφαση να μην επιβάλλει πρόστιμα για τους λογαριασμούς που έληξαν στις 8/12, μεταθέτοντας την ημερομηνία λήξης για την Τρίτη 15/12, μίλησε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου Μανόλης Καμπανός στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε, θα εξεταστεί εάν μπορεί να δοθεί και παραπάνω παράταση. «Να ξέρουν πάντως τα μέλη του οργανισμού ότι μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους χωρίς πρόστιμο, γιατί εάν παρέλθει η ημερομηνία μπαίνει σύμφωνα με το Νόμο ένα πρόστιμο 10% επί του λογαριασμού, δίνοντας λοιπόν αυτή την παράταση προσπαθούμε να μην επιβαρυνθεί ο κόσμος με αυτό το 10% και να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε».

Όπως τόνισε επίσης ο κ. Καμπανός, «βρισκόμαστε λίγο πριν φύγουν τα έγγραφα για να πάνε τα φύλλα δημοπράτησης στη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας και να επιστραφούν για την προκήρυξη του έργου 2,2 εκ. ευρώ για αντικατάσταση όλου του μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Οργανισμού, τον εκσυγχρονισμό του δηλαδή. Εάν όλα πάνε καλά, χωρίς εντάσεις,  δικαστήρια, κλπ. ευελπιστούμε ότι το έργο θα ξεκινήσουμε να το υλοποιούμε Απρίλιο – Μάιο. Από το πρόγραμμα πρόγραμμα βγαίνει μία μείωση του ρεύματος περίπου 20%, θα υπάρξει μία σαφώς μία πενταετής διάρκεια εφόσον θα μπουν καινούργια μηχανήματα τα οποία δεν θα χρειαστούν καλώς εχόντων των πραγμάτων κάτι, οπότε θα είναι αυτό ένα συν για τους καταναλωτές για το 2022».

Αναφέρθηκε επίσης σε γεωτρήσεις που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε σημεία της περιοχής (Κριτσά, κ.ά.).

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com