Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm: «Στις 11 ή 18 Ιουνίου ανοίγει το σινέ «Χριστίνα» με 70% πληρότητα, επενδύεται καλλιτεχνικά και το εσωτερικό, θα έχουμε μια εντυπωσιακή εικόνα – Ρεαλιστικότατο το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να διεξαχθεί στην αίθουσα του ‘ΡΕΞ’»

Στις 11 ή στις 18 Ιουνίου θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό ο θερινός κινηματογράφος «Χριστίνα» στον Άγιο Νικόλαο, όπως είπε μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης.

Όπως ανέφερε, «Ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για να λειτουργήσει το θερινό σινεμά, ο καιρός όμως δεν ευνοεί,  ο προγραμματισμός είναι να ανοίξει το «Χριστίνα» στις 11 ή 18 Ιουνίου και σύμφωνα με τις καινούργιες οδηγίες που ορίζουν για 70% πληρότητα του θερινού κινηματογράφου, υπολογίζω 15ο με 180 ανάλογα τη διάταξη το πώς θα χωροθετηθούν οι καρέκλες και οι αποστάσεις που τις χωρίζουν. Νομίζω ότι θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες και το πλαίσιο λειτουργίας δεν ήταν τελικά τόσο αυστηρό όπως πριν από 20 ημέρες.
Περιμένουμε να βελτιωθεί και ο καιρός. Οι ετοιμασίες πάντως ξεκίνησαν και το επόμενο διάστημα θα μεταφερθεί και η μηχανή προβολής, έχουμε και κάποιες εκπλήξεις…
Επενδύεται καλλιτεχνικά και το εσωτερικό του κινηματογράφου από τον  κ. Γιαννακόπουλο που έφτιαξε το γκράφιτι πέρυσι στην όψη, έχουμε την χαρά να τον φιλοξενούμε ξανά  και μόλις ανοίξει το Χριστίνα θα έχουμε μια εντυπωσιακή εικόνα και εσωτερικά. Τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει.

Σχετικά με την  μείωση των εισιτηρίων στους κινηματογράφους ο κ. Αλεξάκης είπε ότι  «θα το εξετάσουμε στο συμβούλιο γιατί υπάρχουν ζητήματα. Θα προταθεί  αλλά η μείωση θα είναι μικρή. Το εισιτήριο είναι ούτως ή άλλως χαμηλό».

Αναφορικά με το ΡΕΞ και το κατά πόσο είναι ετοιμο να φιλοξενήσει ξανά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ τόνισε «Είναι ρεαλιστικότατο το επόμενο δημοτικό συμβούλιο να διεξαχθεί στην αίθουσα του ΡΕΞ. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες θέλει απλά καθαριότητα και κάποιες λεπτομέρειες».

Σχετικές δημοσιεύσεις