Ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης στο Λατώ fm: «Πρώτη διοργάνωση ανοικτού στίβου στην Ελλάδα για το 2020 οι αγώνες ‘Μιραμπέλλο’ που θα γίνουν σήμερα στον Άγιο Νικόλαο – είναι μια χαρούμενη μέρα για αθλητές και προπονητές»

Πρώτη διοργάνωση ανοικτού στίβου που θα γίνει στην Ελλάδα για το 2020 οι αγώνες ‘Μιραμπέλλο’ που θα γίνουν σήμερα στο Στάδιο του Αγίου Νικολάου, όπως δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο. Λασιθίου και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε «είχαμε μία τεράστια προσμονή για τους πρώτους αγώνες στίβου φέτος, να σημειωθεί ότι είναι οι πρώτοι αγώνες στην Ελλάδα ανοιχτού στίβου για το 2020, η πρώτη διοργάνωση και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, επειδή περάσαμε από από μία φάση στην οποία δεν ξέρουμε καν αν θα γίνουν αγώνες φέτος, εμείς παλέψαμε και όλα τα παιδιά και θα σε όλη την Ελλάδα τουλάχιστον τα αγωνιστικά τμήματα μες στην καραντίνα να προσπαθούν να διατηρηθούν μέσα σε παραλίες βουνά ρεματιές Λαγκάδια, κλπ, να συντηρηθούν και να κάνουν την προπόνησή τους μη γνωρίζοντας αν θα γίνουν αγώνες, το ότι φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε αγώνες είναι πολύ σημαντικό για μας είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, χαρούμενη».

Οι αγώνες θα γίνουν τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει συστήσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ειδικά για τους αγώνες στίβου, με απόλυτη αυστηρότητα και ακρίβεια γιατί έτσι πρέπει να γίνει.

«Θα είναι διαφορετικοί αγώνες. Δεν θα χρησιμοποιούνται όλοι οι διάδρομοι αλλά θα χρησιμοποιούνται ο πρώτος, ο τρίτος, ο πέμπτος στη μία σειρά και ο δεύτερος στο τέταρτο έτος στην επόμενη σειρά επόμενη σειρά, θα απολυμαίνονται οι βατήρες, κλπ. 

Έχουμε φτιάξει μία ομάδα για να μπορέσουμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο που προαναφέραμε, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε

Οι συμμετοχές δεν θα είναι οι ίδιες όπως τα προηγούμενα χρόνια και αυτό κυρίως για δύο λόγους: καταρχήν συστήνεται γενικότερα μην υπάρχουν πολλές συμμετοχές για να μην υπάρχει συγχρωτισμός. 

Τα Παγκρήτια πρωταθλήματα κατηγοριών η ομοσπονδία μας του ΣΕΓΑΣ τα έχει σπάσει σε δύο ομίλους πλέον και τι θα γίνει Ηράκλειο – Λασίθι και Ρέθυμνο – Χανιά. 

Εμείς σαν ΑΟΛ έχουμε κρατήσει τις δυνάμεις μας, τα αγωνιστικά μας τμήματα έχουμε ελάχιστες απώλειες, είμαστε σε καλό επίπεδο.

Το προσεχές Σάββατο έχουμε τα ‘Κνώσσεια’ στο Ηράκλειο στο Παγκρήτιο στάδιο με αθλητές από όλη την Κρήτη, μετά ακολουθούν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, θα έχουμε μία συμπυκνωμένη χρόνια με συνεχόμενους αγώνες από δω και μετά.

Και οι προπονητές και οι αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα ζούμε μέσα από τους αγώνες, αυτό περιμένουμε, καλή η προπόνηση, αλλά οι αγώνες είναι αυτοί που μας δίνουν τη ζωή και τη δύναμη να συνεχίσουμε».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com