Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 11o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

Έπεσε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 η αυλαία για το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας το οποίο και φέτος ολοκληρώθηκε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και προσέλευση αποσπώντας ιδιαιτέρως  θετικά σχόλια τόσο από τους δημότες, όσο και από τους επισκέπτες της πόλης μας.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, τόνισε: « Για μία ακόμη χρονιά είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε στην πόλη μας το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Ένα φεστιβάλ το οποίο ως Δημοτική Αρχή στηρίξαμε για εννιά χρόνια ανελλιπώς και πολλαπλώς με όλες μας τις δυνάμεις όχι μόνο συμβάλλοντας οργανωτικά στις εκδηλώσεις, αλλά και με την πλήρη αναβάθμιση της οπτικοακουστικής εγκατάστασης  και του τεχνολογικού εξοπλισμού της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» η οποία πλέον μπορεί να καλύψει και την πιο απαιτητική εκδήλωση και καταφέραμε σε συνεργασία με τους φορείς να γίνει το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ιεράπετρας ένας θεσμός καταξιωμένος και ιδιαιτέρως αγαπητός όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο, κα Σοφία Κονταξάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου για την οργάνωση του Φεστιβάλ, την Περιφέρεια Κρήτης, το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Βαρδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης, τους χορηγούς καθώς και όλους τους εθελοντές που μας εξασφάλισαν αυτό το υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

Επίσης, ευχαριστώ τη σπουδαία κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα τον κ. Νίκο Βερλέκη, την κα. Έρση Βασιλικιώτη, τον κ. Τηλέμαχο Μουδατσάκι, τον κ. Κώστα Θωμαΐδη, τον κ. Θέμη Μουμουλίδη και την κα. Σοφία Φιλιππίδου που στήριξαν το φεστιβάλ μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τις ομάδες που διαγωνίστηκαν, οι οποίες ήρθαν από κάθε μεριά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό  και μας παρουσίασαν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη, κ. Λάκη Λαζόπουλο, για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε με την παρουσία του στην Τελετή Λήξης του Φεστιβάλ, όπως επίσης και το φιλοθεάμον κοινό του Δήμου μας που αποτελεί την «ψυχή» της διοργάνωσης και που για άλλη μια φορά απέδειξε εμπράκτως με την παρουσία του στην καθημερινά κατάμεστη αίθουσα την αγάπη του για το θέατρο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com