Ξενοδοχοϋπάλληλοι Λασιθίου – » Ουσιαστικά μέτρα στήριξης ΤΩΡΑ»- «Να μην είμαστε στην χασούρα «μαζί» και στα κέρδη χώρια».

Με μια πρωτοφανή, για τα δεδομένα της περιοχής, συμμετοχή οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του νομού Λασιθίου έδωσαν βροντερό παρόν στην κινητοποίηση που οργάνωσαν τα Σωματεία του νομού, ο Σύνδεσμος ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Ζητάμε «ουσιαστική στήριξη ΤΩΡΑ» τόνισε  στον χαιρετισμό της η Γραμματέας του Συνδέσμου Μαρία Φαζού. «Θα είμαστε πάντα εδώ και θα διεκδικούμε, θα απαιτούμε και θα αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα μας. Βάλαμε πλάτη και θα ξαναβάλουμε αλλά να μην είμαστε στην χασούρα μαζί και στα κέρδη χώρια. Ο κλάδος πεινάει και οι συνάδελφοι είναι χωρίς δουλειά εδώ και 8 μήνες  και οι περισσότεροι θα είναι σχεδόν άλλους τόσους». 

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου τόνισε  μεταξύ άλλων την απουσία  εκπροσώπησης  των ξενοδόχων της περιοχής  του Μιεραμπέλλου. 

Όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων τόνισαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και μπροστάρηδες στους αγώνες για δίκαιη μεταχείριση.

Ο κλάδος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και εποχικών  περιμένει και ελπίζει οι αποψινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την στήριξη του τουρισμού να περιλαμβάνουν ουσιαστικά μέτρα για τους εργαζόμενους και δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις .


Ρεπορτάζ Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις