Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου Μ. Πάγκαλος στο Λατώ fm: «Σούπερμαρκετ της περιοχής άνοιξε παρανόμως την Κυριακή και δεν πήγε κανείς να τους πει κάτι – Δεν έχω καμία ενημέρωση για το Open Mall»

«Το σούπερμαρκετ Lidl της περιοχής άνοιξε παρανόμως την Κυριακή που τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι κλειστά» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Μανόλης Πάγκαλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε σχετικά, «δέχτηκα πάρα πολλά τηλεφωνήματα από επαγγελματίες της πόλης, που σεβάστηκαν τον Νόμο και είχαν τα καταστήματά τους κλειστά, ότι το Lidl Αγίου Νικολάου ήταν ανοιχτό, για να πάρει έτσι τους πελάτες από τους ανθρώπους που σεβάστηκαν το νόμο – και δεν πήγε κανείς να τους πει κάτι. Για ποιο λόγο δηλαδή σεβάστηκαν όλες οι ντόπιες επιχειρήσεις το Νόμο και άλλες δεν τον σεβάστηκαν; Το θέμα είναι σοβαρό και θα το θέσω και στα αρμόδια όργανα».

Αναφέρθηκε επίσης στις καλές προσφορές που πάντα υπάρχουν στην τοπική αγορά του Αγίου Νικολάου, είπε πως δεν γίνονται ενδιάμεσες εκπτώσεις, ενώ τόνισε πως τα οικονομικά μέτρα στήριξης που δίνει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις η Πολιτεία δεν επαρκούν για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει ένεκα της πανδημίας.

Για το θέμα του Open Mall στον Άγιο Νικόλαο, επανέλαβε ότι «δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση από κανέναν».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com