Ο πρόεδρος του Τμήματος Διοικ. Επιστ. & Τεχνολογίας Αγ. Νικολάου στο Λατώ fm: Με την ένταξή μας στο 2ο επιστ. πεδίο θα έχουμε 130 εισακτέους το χρόνο – Τι είπε για τις φοιτητικές εστίες (ηχητικό)

Για την ένταξη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Αγ. Νικολάου του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο και στο 2ο επιστημονικό πεδίο, τον αριθμό των εισακτέων που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, το θέμα των φοιτητικών εστιών μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Tμήματος Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το αίτημα αυτό της Σχολής ήταν απολύτως τεκμηριωμένο, ευχαριστώντας τον υπουργό Παιδείας Κ. Πιερρακάκη για τα ευήκοα ώτα που επέδειξε κατά την παρουσία του στα μέρη μας, αλλά και το τι σημαίνει για το Τμήμα αυτή η εξέλιξη με την ένταξή στο 2ο επιστ. πεδίο, βάση της οποίας δεν θα μένει καμία κενή θέση εισακτέων, «θα έχουμε 130 εισακτέους το χρόνο» ανέφερε.

Για τις φοιτητικές εστίες, είπε πως είναι σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Μανώλη Μενεγάκη για να επιδιωχθεί μια λύση, υπάρχουν ιδέες και έπονται ανακοινώσεις αν και το ζήτημα δεν είναι απλό για το φορέα που θα αναλάβει το εγχείρημα, κλπ.


Ακούστε αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com