Ο Αναπλ. Διευθυντής της ΑΣΤΕΚ στο Λατώ fm: Είμαστε αναγνωρισμένοι στην αγορά εργασίας του τουρισμού και έχουμε πρόγραμμα σπουδών επιπέδου πανεπιστημίου, ζητούμε την ανωτατοποίηση και ακαδημαϊκότητά μας (ηχητικό)

«Η Πολιτεία να ενσκήψει περισσότερο στην τουριστική εκπαίδευση, δεν έχουμε τα εφόδια που χρειαζόμαστε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Διευθυντής της ΑΣΤΕΚ Γιώργος Κλεισαρχάκης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Σχολής στο Φεστιβάλ της Skywalker που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο, ο ίδιος αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικού για την ΑΣΤΕΚ που έχει σήμερα περίπου 200 σπουδαστές «τους οποίους δεν έχουμε που να τους βάλουμε, δεν χωράμε».  

Επίσης είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι σπουδαστές διανύουν το νέο 4ετες πρόγραμμα σπουδών και σημείωσε ότι η Σχολή «επιζητά την ακαδημαϊκότητά της, στην αγορά εργασίας έχουμε την αναγνώριση από τον κλάδο του τουρισμού, έχουμε πρόγραμμα σπουδών αντίστοιχο και ισοδύναμο με τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών».

Ακούστε αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com