Υλοποίηση συνοδευτικών δράσεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στο Δήμο Ιεράπετρας

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Κλινική Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και με τη στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας, υλοποιούν δράσεις για την πρόληψη ασθενειών και προαγωγής Υγείας σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019». Ανάλογες δράσεις υλοποιούνται και για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, ωφελούμενους των λοιπών φορέων της Σύμπραξης με τη στήριξη και των άλλων Δήμων της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι δράσεις για την Πρόληψη ασθενειών και Προαγωγή της Υγείας στους ωφελούμενους, που αφορούν το Δήμο Ιεράπετρας, θα  υλοποιηθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10 π.μ. στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων (δίπλα από το θέατρο Μελίνα Μερκούρη) στον α’ όροφο του Δημαρχείου, οδός Δημοκρατίας 31. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνονται, για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των δύο Φύλων

Τηλ. επικοινωνίας 2842340403 Λαμπράκη-Βαρδάκη Ηρώ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com