ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Ζαχαρίας Χνάρης «Τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα – Η χρονιά του 2019 θα επανέλθει το 2023»

Ο κ. Ζαχαρίας Χνάρης ο  άνθρωπος που δημιούργησε την Chnaris Hotel Management Development and Consulting S.A την εταιρία που λειτουργεί και διαχειρίζεται σχεδόν 40 ξενοδοχεία στη χώρα, μίλησε στον Δημήτρη Βασιλείου και την Δέσποινα Κουτάντου στην εκπομπή «Ναι μεν αλλά» για το σήμερα και το αύριο του τουρισμού στην χώρα. Με την φράση «τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα» ξεκίνησε να περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα στον τομέα του τουρισμού ενώ για  τον Αύγουστο εκτιμά ότι θα κινηθεί  «στο 10% του περσινού».
Μεταξύ άλλων ο κ. Χνάρης είπε ότι «τώρα θα πρέπει οι ξενοδόχοι να πάρουν απόφαση μέσω της ΠΟΞ,  να την τηρήσουν και να διεκδικήσουν όλοι μαζί με μια φωνή, προπληρωμή! Ο πελάτης προπληρώνει, γιατί όχι εμείς!»
Για την επόμενη μέρα, τόνισε  «Η χρονιά του 2019 θα επανέλθει το 2023. Το 2021, αν έχει βρεθεί το εμβόλιο και αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση, θα είναι πάρα πολύ κακή χρονιά. Δεν θα είναι η φετινή αλλά θα είναι κακή χρονιά. Αλλάζει τελείως το προφίλ του παγκόσμιου τουρισμού».
Από την πολιτεία ο κ. Χνάρης ζητάει  «να ελέγξει που δίνουν οι τράπεζες τα χρήματα. Δεν μπορούν να δίνουν τα χρήματα σε ξενοδοχεία που παραμένουν κλειστά  το 2020. Με ποιο δικαίωμα. Πρέπει να επέμβει ο ίδιος ο Άδωνις» κατέληξε. 

Ακούστε τη συζήτηση 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com