Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου – Τάσος Χατζημανώλης «Δεν το περίμενα να πάμε τόσο καλά! Ραντεβού στα εγκαίνια του σχολείου μας τον Σεπτέμβρη!»

Λήγει αύριο η ημερομηνία για τις αιτήσεις εγγραφής στο Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι.
Μέχρι σήμερα 29 είναι οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στο σχολείο και όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή “Ναι μεν Αλλά” και στην Δέσποινα Κουτάντου ο Δ/ντης του σχολείου Τάσος Χατζημανώλης  η “διασπορά” έχει πολύ μεγάλη σημασία.
“Έτσι μέχρι σήμερα έχουμε, 9 παιδιά από την Ιεράπετρα, 4 από τα Φέρμα, Κάτω Χωριό 2, Πάνω Χωριό 2, Βαϊνιά 1,  Επισκοπή 4, Καβούσι 2 από την Αμμουδάρα Άγιος Νικόλαος 1,  Σφάκα 1, Μόχλο 2, Μυρσίνη 1 παιδί! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!
Το αν θα γίνουν τελικά δύο τμήματα είναι θέμα της Περιφέρειας να το αποφασίσει.
Εγώ θα εισηγηθώ δύο τμήματα, αν με ρωτήσουν και αν περνάει η γνώμη μου εγώ θα πω ότι πρέπει να γίνουν δύο τμήματα. Είναι κάλο για τα παιδιά, για το σχολείο και για τους καθηγητές”.

Ο κ. Χατζημανώλης φανερά ενθουσιασμένος τόνισε ότι “Τι να πω δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να πάμε τόσο καλά και μάλιστα από τέτοιες περιοχές. Να αναλογιστεί κανείς ότι τα Φέρμα είναι 30 χιλιόμετρα από δω!”
Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβρη στα εγκαίνια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου στο Καβούσι που σύμφωνα με τον Δ/ντη θα είναι  “θορυβώδη”!

Σχετικές δημοσιεύσεις