Με ένταση και εκατέρωθεν βολές σημαδεύτηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας εξελέγη  με πλειοψηφία  ο Νίκος Μεραμβελιωτάκης, εκλεγμένος με την παράταξη «Ενώνουμε Δυνάμεις»  Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μανώλης Τσιφετάκης από την παράταξη «Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον» και Γραμματέας αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαριδάκης από την παράταξη «Μαζί στο Αύριο» Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Νίκος Μακρυνάκης, Μιχάλης Αντωνιδάκης, Μανώλης Γαλετάκης, Γιάννης Καναβάκης, Γιάννης Παπαδάκης. Αναπληρωματικά μέλη οι, Μαρία Σπανουδάκη, Σταύρος Συλιγαρδάκης, Μανώλης Μπελιμπασάκης και Νίκος Καραμανωλάκης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας εξέλεξε  και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Ελένη Πλατανάκη Μανώλης Αυγουστινάκης, Σταύρος Συλιγαρδάκης, Μανώλης Τσιφετάκης, Γιώργος Αιλαμάκης. Αναπληρωματικά μέλη Γιώργος Ατζαράκης, Μανώλης Γαλετάκης, Μανώλης Λιλιμπάκης και Γιώργος Μαριδάκης.

Με εντάσεις και εκατέρωθεν βολές η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Σητείας, αφού λίγο μετά την εκλογή προεδρείου, ο Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη «Σητεία Μπροστά» κ. Γιάννης Σκαρβελάκης υπέβαλε στον  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αίτηση ανεξαρτητοποίησής του. Αμέσως μετά ξεκίνησε ένταση και φραστικές επιθέσεις εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να μην βγει απόφαση.  Το θέμα συζητήθηκε  σε κλήμα έντασης τοποθετήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ δεν ήταν λίγες οι  επισημάνσεις δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις για σύνεση και ψυχραιμία ….

Σχετικές δημοσιεύσεις