Όλα όσα πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε το τέλειο makeup look

Διανύουμε το πιο γιορτινό μήνα του χρόνου.

Είναι η εποχή που οι εμφανίσεις μας περιγράφονται με δύο λέξεις, fabulous and glamorous. Προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ κάνουμε focus στο makeup look. Το μακιγιάζ είναι η πινελιά που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε outfit επιλέξουμε.

Και σήμερα θα σας δώσουμε tips για να δημιουργήσετε ένα πασπαρτού μακιγιάζ, που ταιριάζει με festive looks. Μπορείτε να το επιλέξετε για τις βραδινές σας εμφανίσεις και σίγουρα για τη μεγάλη βραδιά των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς που θέλετε το πιο εντυπωσιακό look.

Messy smokey eyes, τονισμένα shiny χείλη, επιδερμίδα που ακτινοβολεί είναι τα χαρακτηριστικά που επικρατούν.Σαφώς κάθε γυναίκα τα προσαρμόζει στο στιλ της και ανάλογα παίζει με τις εντάσεις. 
Αφιερώστε περίπου 45 λεπτά για το απόλυτο Xmas Makeup Look ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και αποκτήστε το τέλειο μακιγιάζ που απαιτεί η εποχή.


Βήμα πρώτο και ίσως πιο σημαντικό η καθαρή ενυδατωμένη επιδερμίδα. Επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματος και καθαρίζουμε με απαλές κινήσεις το πρόσωπό μας. Ύστερα προχωράμε στην ενυδάτωση και στην περιποίηση του προσώπου με ένα primer ή ακόμα και με μερικές σταγόνες από το serum μας.

Extra tip: Προσωπικά χρησιμοποιώ καθαριστικό προσώπου που περιέχει μικρούς κόκους και κάνω παράλληλα απολέπιση.

Aquabella Micro-Exfoliating Purifying Gel - NUXE
Aquabella Micro-Exfoliating Purifying Gel – NUXE

Συνεχίζουμε με τη βάση του προσώπου, την οποία αυτή τη φορά πρέπει να την τσιμπήσουμε λίγο παραπάνω, αν σκοπεύουμε να ξενυχτήσουμε.

Χρησιμοποιούμαι ενυδατικό foundation και στη συνέχεια concealer για μαύρους κύκλους ή άλλα σημάδια που δεν έχουν ήδη καλυφθεί. Αποφεύγουμε την πούδρα, για να δώσουμε πιο λαμπερή αίσθηση στο Xmas makeup look. Αν ωστόσο παρουσιάζουμε έντονη λιπαρότητα σε κάποια σημεία όπως το Τ του προσώπου, πουδράρουμε με ένα μεγάλο πινέλο.

 

Shiseido powder
Shiseido powder

Ρουζ και λάμψεις είναι τα προϊόντα που θα δώσουν σχήμα στο πρόσωπό σας και θα το κάνουν πιο ξεχωριστό από κάθε άλλη φορά. Κάνουμε κοψίματα με ένα φυσικό ρουζ και προσθέτουμε λάμψη στα σωστά σημεία, ζυγωματικά, κόκκαλο της μύτης σας, κάτω από τα φρύδια στην εσωτερική κόγχη των ματιών και στο τόξο του έρωτα-ή αλλιώς στην καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος.
 

Smashbox Jen Stark face palette
Smashbox Jen Stark face palette

Αφού έχουμε το τέλειο πρόσωπο συνεχίζουμε με το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών. Αν προτιμάτε πιο φυσικά looks μπορείτε τα μάτια να τα αφήσετε φυσικά με μία μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο. Για fab αποτέλεσμα επιλέγουμε το κλασσικό και αγαπημένο smokey look, σε γήινες αποχρώσεις ή ακόμα και στις trendy burgundy. Χρειαζόμαστε λοιπόν μία σκιά στο χρώμα που μας ταιριάζει καλύτερα για το κινητό μας βλέφαρο, ένα σκούρο μολύβι για να τονίσουμε τις άνω και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων και φυσικά μάσκαρα για να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε να προσθέσουμε τουφίτσες, ψεύτικες βλεφαρίδες.


JLo X Inglot mascara

Τέλος ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με τα χείλη. Εδώ αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και επιλέγουμε το χρώμα που ταιριάζει με το υπόλοιπο look αλλά και τη διάθεσή μας. Από ένα ανοιχτό φούξια, μέχρι ένα σκούρο burgundy οι επιλογές είναι τόσες πολλές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη πρέπει να έχουν ένταση ανεξάρτητα με το μακιγιάζ των ματιών.

 


Rouge pur couture holidays-V6-N1-YSL
Rouge pur couture holidays-V6-N1-YSL
Πηγή: Με αυτό το μακιγιάζ θα εντυπωσιάσετε τις γιορτές -Τι πρέπει να προσέξετε | iefimerida.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com