Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2019 στα Χανιά

Το «Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης» 2019 θα διεξαχθεί από την Κυριακή 28 Ιουλίου έως την Τρίτη 30 Ιουλίου, στα Χανιά. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ “Μίκης Θεοδωράκης” είναι ελεύθερη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, 20:30

Αποσπερίζουμε στο Πατρικό των Θεοδωράκηδων.

Για μια ακόμη χρονιά το πατρικό των Θεοδωράκηδων στον Γαλατά Χανίων ανοίγει τις πόρτες του. Η φιλόξενη αυλή- τόπος έμπνευσης, δημιουργίας αλλά και παρέας των Θεοδωράκηδων γίνεται τόπος συνάντησης για μια όμορφη βραδιά.Ο συνθέτης και πιανίστας Γιώργος Σαλτάρης με Φίλους και Φίλες του Μίκη στο Τραγούδι φροντίζουν για την μελωδική συντροφιά μας.

                                                         Αποσπερίζουμε στο πατρικό Θεοδωράκη στο Γαλατά


                                             Ο Γιώργος Σαλτάρης στο πατρικό Θεοδωράκη στο Γαλατά








Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, 21:30

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Αγαπημένες Μουσικές και Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε μια μοναδική συναυλία στην οποία συναντιούνται δεκάδες μουσικοί και χορωδοί.

Συμμετέχουν:

H Ορχήστρα, οι Ερμηνευτές , η Παιδική Χορωδία του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη

Η Ορχήστρα αποτελείται από τους: Πέτρος Δούναβης, Birgit Reimer, Όλγα Παπαδημητρίου (α’ βιολιά), Ισαβέλλα Σταυρίδου, Χριστίνα Πασχάλη (β’ βιολιά), Έντμοντ Αλέξι (βιόλα), Μάνος Σγουρίδης (τσέλο), Γιώργος Πολυχρονάκης (κοντραμπάσο)

Η Παιδική χορωδία έχει τη διδασκαλία της Μαρίας Κουτουλάκη

Οι ερμηνευτές είναι οι: Ζαχαρίας Δαγαλάκης, Ρέα Κουκάκη, Νεκταρία Σφιγκάκη από την τάξη τραγουδιού της Δέσποινας Δρακάκη.

Η Χορωδία Χανίων υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Μεντζελόπουλου στο πιάνο η Μαρία Κουτουλάκη.

Το Σύνολο Μουσικής Δωματίου «m.i.k.r.o. extended» στο εμβληματικό «Μαουτχάουζεν» του Ιάκωβου Καμπανέλη με τους: Δέσποινα Δρακάκη (πιάνο), Ειρήνη Βούζη (φλάουτο), Όλγα Παπαδημητρίου (βιολί), Πέτρος Δούναβης (βιολί), Μάκης Τσαμαλίκος (ακορντεόν)

H Ορχήστρα και η Παιδική Χορωδία του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη






Τρίτη 30 Ιουλίου 2019, 21:30

Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Η παραδοσιακή μουσική του νησιού αποτυπώθηκε στην δουλειά του σε διάφορες μορφές. Αυτή την Μουσική Συνάντηση του Μίκη με την παράδοση της Κρήτης προσεγγίζουν οι Μουσικοί του Παραδοσιακού Συλλόγου «Ο Χάρχαλης».

Ο παραδοσιακός σύλλογος Ο ΧΑΡΧΑΛΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com