Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης έφθασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, η 44χρονη Γαλλίδα


Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης έφθασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, η 44χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση  του συντρόφου της στην περιοχή του Τσούτσουρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία «Συνελήφθη, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 44χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 56χρονου αλλοδαπού. Ειδικότερα, χθες (23.07.2019) τα ξημερώματα, η 44χρονη με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 56χρονο. Στο σημείο μετέβη άμεσα ιατροδικαστής και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 Αστυνομικές πηγές  ανέφεραν ότι η φερόμενη ως δράστρια του Εγκλήματος  διέμενε στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα και είναι ξαδέρφη του. Σε κάθε περίπτωση  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτό ακόμη και της ερωτικής σχέσης.  Η 44χρονη Γαλλομαροκινή  υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση. Η ίδια, φέρεται να υποστηρίζει ότι το θύμα  αυτοτραυματίστηκε.
Στο δωμάτιο των δύο, βρέθηκαν παραισθησιογόνα χάπια, εξετάζεται  το ενδεχόμενο να έγινε  νωρίτερα της δολοφονίας  χρήση.
όπως αναφέρει η  ιατροδικαστική έκθεση ο 53χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, τραύματα  που επέφεραν το θάνατο.

Φωτογραφία πηγή: cretalive.gr



Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com