«Ημέρα Αγάπης» : Δεν αναβάλλεται σε περίπτωση κακοκαιρίας, αλλά μεταφέρεται

Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνουν για 15η χρονιά την Ημέρα Αγάπης.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχετε αγκαλιάσει μικροί και μεγάλοι, έχει σκοπό την ενίσχυση του «κουμπαρά της αγάπης», από τον οποίο καλύπτονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ανάγκες μαθητών και οικογενειών του Δήμου Αγ.Νικολάου. Έτσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν την περσινή χρονιά διατέθηκαν στην κάλυψη διαφόρων αναγκών, όπως: ιατρικά έξοδα, εξόφληση λογαριασμών, ενοίκια, δίδακτρα σε φροντιστήρια, τρόφιμα, ένδυση, υπόδυση κ.ά.

Στη φετινή Ημέρα Αγάπης η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προηγούμενο! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρούστα θα μας παραχωρήσει 45(!) πάγκους, όπου θα τοποθετηθούν κατασκευές και λιχουδιές που έχουν ετοιμάσει το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου, το 1ο , 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο Νεάπολης, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, το ΕΕΕΕΚ, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, οι Μικρούληδες, το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, η ΕΣΤΙΑ, το ΚΕΘΕΑ, η Κοινωνική Πρόνοια του Ερυθρού Σταυρού, το Τμήμα Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Παναγία η Παντάνασσα», η Ενορία Ευαγγελίστριας, ο Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Μεραμβέλλου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.  Τέλος, όπως κάθε χρόνο, από την πλούσια συλλογή στον πάγκο του ΟΚΥΔΑΝ μπορείτε να επιλέξετε βιβλία για κάθε ηλικία.

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται παιχνίδια, κατασκευές και βιωματικές δράσεις τόσο από ιδιωτικούς φορείς όσο και από μαθητές του 1ου και 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου με συντονίστρια την κ.Καροφυλάκη. Μη διστάσετε να κάνετε facepainting στους πάγκους του Τμήματος Αισθητικής του ΙΕΚ Αγίου Νικολάου και της ΑΣΤΕΚ για να μπείτε ακόμα περισσότερο στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σύγχρονα τραγούδια αλλά και παραδοσιακό κρητικό πρόγραμμα θα μας διασκεδάσουν μαθητικά συγκροτήματα από διάφορα σχολεία του Δήμου μας. Μαθητικές χορευτικές ομάδες των Γυμνασίων και των Λυκείων θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει ειδικά για την Ημέρα Αγάπης. Μαζί μας θα είναι  και η σχολή χορού Γιαννίκου- Ταμιωλάκη, καθώς και το Γυμναστήριο Winners.

Και αν με όλα αυτά σας ανοίξει η όρεξη, μην ανησυχείτε! Σε διάφορους πάγκους θα ετοιμάζονται ζεστές λιχουδιές και ροφήματα, το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Αγίου Νικολάου θα μας ετοιμάσει διάφορες πίτες και λουκουμάδες, ενώ το Τμήμα Τυροκομίας μας επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις!

Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, κεράσματα, ευχές και παιχνίδια μας περιμένουν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00-14.30 στην Πλατεία Αγ.Νικολάου.

Για να νιώσουμε τη χαρά των εορτών και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σας παρακαλούμε να είστε από τις 9:30 στο χώρο της πλατείας το πρωί της Κυριακής, για να παραλάβετε και να ετοιμάσετε τον πάγκο σας! Φροντίστε να έχετε μαζί σας το τραπεζομάντηλο με το οποίο θα καλύψετε τον πάγκο σας, καθώς και την ταμπέλα με το λογότυπο του φορέα σας!

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ αλλά ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ: Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Νικολάου και στο Ειρηνοδικείο Λασιθίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΕΛΜΕ Λασιθίου

Μαθητικές Κοινότητες Σχολείων του Δήμου Αγ.Νικολάου

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com