Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 και καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια του νησιού  στηρίζει την παρουσία επιχειρήσεων της Κρήτης στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η συμμετοχή των κρητικών επιχειρήσεων στην έκθεση, πέρα της παρουσίασης των προϊόντων/υπηρεσιών τους στο κοινό, συνίσταται:

(α) στη διερεύνηση δυνατοτήτων για επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω ευκαιριών για μελλοντικές συνέργειες με άλλες επιχειρήσεις τόσο από την ελληνική όσο και από τη διεθνή αγορά, (για το σκοπό αυτό έχει προβλεφθεί από τους διοργανωτές προσωπική επαφή με εκπροσώπους από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες του εξωτερικού μέσω  Β2Β συναντήσεων).

(β) στον εντοπισμό δυνατοτήτων υιοθέτησης καινοτομιών και τεχνικών για την ενίσχυση και την περαιτέρω βελτίωση της παραγωγικής και λειτουργικής δομής τους.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω Έκθεση να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο οικείο τους Επιμελητήριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com