Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου στο Λατώ fm: Μία στις δύο επιχειρήσεις θα κλείσει εάν η κυβέρνηση δεν μας ενισχύσει με τολμηρά και στοχευμένα μέτρα

Για το άνοιγμα του λιανεμπορίου από σήμερα μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Μανόλης Πάγκαλος στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Ο ίδιος συνέστησε σε όλους τους καταστηματάρχες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα, ενώ τόνισε την ανάγκη να ενισχύσει η Πολιτεία τον εμπορικό κόσμο με στοχευμένα και ουσιαστικά μέτρα. «Μία στις δύο επιχειρήσεις θα κλείσει εάν η κυβέρνηση δεν μας ενισχύσει με γενναία και στοχευμένα μέτρα, είναι η τελευταία ευκαιρία της κυβέρνησης εάν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα, πρέπει να γίνουν τουλάχιστον οι 120 δόσεις για όλα τα χρέη που έχουν μαζευτεί» ανέφερε, ενώ είπε πως έχουν γίνει και λάθος κινήσεις μέχρι τώρα, με την επιστρεπτέα προκαταβολή να είναι η μοναδική ενίσχυση που έχει δοθεί.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην υποβολή αιτήσεων που ξεκινά από σήμερα για επιδότηση 5.000 ευρώ σε επιχειρήσεις για τη δημιουργία e-shop.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στον Άγιο Νικόλαο θα δύναται να είναι από τις 7 το πρωί  μέχρι τις 8.30 το βράδυ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com