Ο νέος πρόεδρος της Ε.Θ.Ο.Α.Ν. Αντώνης Νοτάκης στο Λατώ fm: «Πρόθεσή μας να ανεβάσουμε καινούργια παράσταση τον Φλεβάρη του ’21, το πάθος και η αγάπη μας για το θέατρο ίσως να είναι ακόμη μεγαλύτερα με όλες αυτές τις απαγορεύσεις»

Για τις αρχαιρεσίες του περασμένου Σαββάτου και τους στόχους του νέου Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου (ΕΘΟΑΝ) μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο νέος πρόεδρος Αντώνης Νοτάκης.

Όπως είπε, «το νέο ΔΣ που δημιουργήθηκε το Σάββατο ουσιαστικά αποτελείται από παλαιότερα αλλά και αρκετά νέα μέλη», ενώ απαντώντας στην ερώτηση εάν «στην εποχή του κορωνοϊού» όπου ζούμε, θα δούμε από την Ομάδα άμεσα να ανεβαίνει καινούργια παράσταση, ο ίδιος απάντησε πως  «σκεφτείτε ότι από την καραντίνα και μετά συναντηθήκαμε πρώτη φορά προχθές, και ακόμη και οι εκλογές έγιναν με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον αύλειο χώρο της ΕΘΟΑΝ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε κάποια παράσταση, θα μπορέσουμε να επιδείξουμε το πολιτιστικό μας γίγνεσθαι στον Άγιο Νικόλαο, με τις οποίες υγειονομικές απαγορεύσεις ισχύουν.

Προτροπή όλων και δικό μας ‘θέλω’ είναι να μπορέσει η ΕΘΟΑΝ και φέτος να ανεβάσει παράσταση, όχι άμεσα τώρα αλλά από τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2021. 

Είναι πολύ νωρίς ακόμη, το Σάββατο αναλάβαμε αλλά θα μπούμε στη διαδικασία κάποια πράγματα να τα δούμε, να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας που στηρίζουν κάθε χρόνο, ώστε να μπορέσουμε σιγά-σιγά να θέσουμε τις νέες δράσεις.

Εν μέσω του κορωνοϊού, ενδυναμώνεται όλη αυτή η ‘θέρμη’ με το θέατρο και από θεατές και από ηθοποιούς. Φανταστείτε ότι το Σάββατο που συναντηθήκαμε κάναμε σαν μικρά παιδιά!. Ίσως το πάθος και η αγάπη μας για το θέατρο να είναι ακόμη μεγαλύτερα με όλες αυτές τις απαγορεύσεις».

Το νέο Δ.Σ. της ΕΘΟΑΝ όπως συγκροτήθηκε σε σώμα:

Πρόεδρος: Νοτάκης Αντώνης
Αντιπρόεδρος: Μπεκατώρος Θεόδωρος
Γραμματέας: Χειρακάκη Σοφία
Ταμίας: Νερατζούλη Κωνσταντίνα
Μέλος: Τζώρτζης Χρήστος

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com