Ο Μανόλης Μακράκης στο Λατώ fm: «Συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση τα τμήματα σχολείων που έχουν κλείσει λόγω κρουσμάτων – Πιο πιθανό να μην ανοίξουν Γυμνάσια-Λύκεια παρά να κλείσει η Πρωτοβάθμια»

«Συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση τα τμήματα σχολείων που έχουν κλείσει λόγω κρουσμάτων – Πιο πιθανό να μην ανοίξουν Γυμνάσια-Λύκεια παρά να κλείσει η Πρωτοβάθμια» είπε μεταξύ άλλων ο Μανόλης Μακράκης, Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε, δύο τμήματα (1ο Νηπιαγωγείο και 1ο δημοτικό) στον Άγιο Νικόλαο, ένα στο 1ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας και δύο τμήματα του 1ου δημοτικού σχολείου Σητείας (για 10η μέρα) παραμένουν κλειστά.

Τον ίδιο, όπως είπε, τον προβληματίζει «η ανευθυνότητα κάποιων, δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η αύξηση των κρουσμάτων και να συνεχίζουμε απαθείς να λέμε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός ή να μην προσέχουμε, είναι κρίσιμο το διάστημα αυτό και πρέπει να προσέχουμε». Πρόσθεσε πως όταν οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους να έχουν ύποπτα συμπτώματα να ειδοποιούν τους παιδιάτρους τους και να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας λόγω της συρροής κρουσμάτων, ο κ. Μακράκης είπε ότι «περισσότερο πιθανό βλέπω να μην ανοίγουν τελικά τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας την 1η Φεβρουαρίου, η Πρωτοβάθμια δεν βλέπω να κλείνει».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com