Ο Γιάννης Πλακιωτάκης στο Λατώ fm: Εντός του επόμενου τριμήνου η δημοπράτηση του Κέντρου Αποκατάστασης στη Νεάπολη – Το έργο των νέων Φυλακών στις Κουρούνες ξεμπλόκαρε και θα ολοκληρωθεί

Εντός του επόμενου τριμήνου θα γίνει η δημοπράτηση του Κέντρου Αποκατάστασης στη Νεάπολη, όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στο ιστορικό του έργου και στις διαδικασίες – ορόσημα τα προηγούμενα έτη και τόνισε ότι «εντός του έτους, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχουμε και τη δημοπράτηση του έργου, πιστεύω μέσα στους επόμενους δύο τρεις μήνες θα γίνει αυτό».

Για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης, είπε πως «θυμόμαστε όλοι ότι ήταν μία άδικη απόφαση η κατάργηση του, το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή θα πρέπει ενδυναμωθεί και επειδή ακριβώς είναι και μία περιοχή με πολλαπλές δραστηριότητες, δικαστήρια, φυλακές, μεγάλη παραλιακή ζώνη, νομίζω είναι αυτονόητη η επαναλειτουργία του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος».

Επίσης, είπε ότι «έχει ξεμπλοκαριστεί και το έργο για τις νέες Φυλακές στις Κουρούνες, ήταν από τις πρώτες μας προτεραιότητες στην συγκεκριμένη περιοχή για την επαναδρομολόγηση και επανέναρξη των εργασιών. Και αυτό το έργο θα ολοκληρωθεί. Όταν έχει ολοκληρωθεί το 50% του έργου, το λέγαμε και στο παρελθόν αλλά δυστυχώς η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έδωσε προτεραιότητα στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com