Γ. Ανδριώτης στο Λατώ fm: Από όταν ανέλαβε ο νυν Διοικητής έχουν παραιτηθεί 10 γιατροί από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου (ηχητικό)

«Απ’ όταν ανέλαβε ο νυν Διοικητής, οι παραιτήσεις γιατρών από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου είναι 10, που έχουν πάει σε άλλα Νοσοκομεία ή έχουν ανοίξει ιατρεία και κανείς δεν έχει αντικατασταθεί. Δεν υπάρχουν  γιατροί αλλά δεν υπάρχει και κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παραιτηθείς Διευθυντής της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Γιάννης Ανδριώτης μιλώντας το πρωί της Τρίτης 11/6 στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

Όπως τόνισε επίσης ο κ. Ανδριώτης, «Διοίκηση δεν είναι κάθεσαι να υπογράφεις χαρτιά, είναι να έχεις ένα πλάνο και να είσαι δίπλα στους εργαζόμενους και όχι να τους έχεις απέναντί σου, αυτή η Διοίκηση αντίθετα ήταν πάντα απέναντι στους εργαζόμενους και απέναντι κατά συνέπεια στον κόσμο. Το οικοδόμημα της υγείας είναι λάθος δομημένο, πρέπει να πέσει και να δημιουργηθεί ένα άλλο με άλλους όρους. Δεν γίνεται να δουλεύουμε με 3 ευρώ την ώρα.  Αλλά και 6 χιλιάδες το μήνα να παίρνει κάποιος θα έλθει στον Άγιο Νικόλαο όταν έχεις μια Διοίκηση που από το πρωί ως το βράδυ σου λέει εφημέρευσε; Εμείς είτε εφημερεύουμε, είτε όχι, θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα είμαστε δίπλα στους πολίτες. Όπου και να είμαστε τρέχουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο και αυτό η Διοίκηση δεν το εκτίμησε, όπως δεν εκτίμησε το πανελλαδικό βραβείο της Καρδιολογικής».


Ακούστε αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com