Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στις Κοινότητες Μουρνιών, Χριστού, Μύρτου και Μύθων

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης στην Κοινότητα Μουρνιών, Χριστού,  Μύρτου, Μύθων, όπου είχε συνάντηση με τους εκάστοτε Προέδρους .

 

Στην περιοχή των Μουρνιών, έγινε αυτοψία και ενημέρωση για τις εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε Μουρνιές – Γδόχια, τις οποίες υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ενώ συζητήθηκε και ο σχεδιασμός για νέες παρεμβάσεις.

 

Στην περιοχή του Χριστού, εξετάστηκαν θέματα ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής, ανάμεσα στα άλλα και η συμμετοχή στο Δίκτυο Πεζοπορικών Διαδρομών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, μέσω δράσεων εξωστρέφειας, προβολής και επικοινωνίας με το πεζοπορικό κοινό. Ταυτόχρονα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή των Πολιτιστικών Συλλόγων Σελακάκου – Χριστού και Μεταξοχωρίου και συζητήθηκε η υλοποίηση και ο προγραμματισμός δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την προβολή της πολιτιστικής μας παράδοσης.

Τέλος, στην περιοχή του Μύρτου συζητήθηκε η πρόταση του προέδρου της Κοινότητας σχετικά με την προοπτική υλοποίησης έργου Παράκαμψης του Μύρτου, ενώ στην περιοχή των Μύθων δόθηκε λύση στα χρόνια πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται στην επαρχιακή οδό «Μύθοι-Μάλλες, ύστερα από μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Λασιθίου για την αντικατάσταση του υφιστάμενου τεχνικού στο ρέμα «Κρυοπόταμος ή Σαραντάπηγος», στη θέση «Σαρακίνα» Μύθων. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com