Χάρης Αλεξάκης: «Να γίνει η Νεάπολη φιλικός προορισμός για ποδηλάτες, με νέες ευκαιρίες για την τοπική οικονομία»

Η διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων, η δημιουργία υπηρεσίας κοινόχρηστων ποδηλάτων και η κατασκευή ποδηλατόδρομων ώστε η Νεάπολη να καταστεί ένα φιλικός προορισμός για την ποδηλασία (bike friendly destination) περιλαμβάνονται στις προτάσεις που συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης κατά την επίσκεψή του με μέλη του συνδυασμού «στην Πράξη» στα γραφεία του ποδηλατικού συλλόγου Νεάπολης «Δρήρος».
Η συζήτηση – η οποία έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα δεδομένης της επί χρόνια στενής συνεργασίας του Δ.Σ. του συλλόγου με τον ΠΑΟΔΑΝ και τον Χάρη Αλεξάκη προσωπικά – επεκτάθηκε στο πως η συνεργασία του Συλλόγου με τη νέα δημοτική αρχή μπορεί να προσδώσει ένα νέο χαρακτήρα στη Νεάπολη ο οποίος θα συνδυάζει την ιστορία, τη φύση και την αρχιτεκτονική της παράδοση, εμπλουτίζοντας έτσι την τοπική οικονομία με νέες δραστηριότητες.
Ο Δρήρος» είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός σύλλογος τόσο σε αθλητικό επίπεδο, με μεγάλες επιτυχίες σε πολλές διοργανώσεις, όσο και σε πολιτιστικό καθώς καλλιεργεί στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες αξίες όπως η ομαδικότητα και η ευγενής άμιλλα ενώ μέσω των ποδηλατικών διαδρομών που διοργανώνει προβάλλει τις ομορφιές του τόπου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Αλεξάκης εξήρε επίσης το εθελοντικό έργο του συλλόγου σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό των μονοπατιών και την πυρασφάλεια στο δάσος του Πασχαλίγο.


Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com