Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

To Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου ενημερώνει ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις επιλογής. Για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Λασιθίου για το σχολικό έτος 2024-2025 οι γονείς/κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών/τριών μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από τις
13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00 ηλεκτρονικά στο e-mail : mail@gym-mous-lasith.las.sch.gr

Απαραίτητα έγγραφα:

1. Συμπληρωμένη η αίτηση (την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας), με υπογραφή και των δυο γονέων, μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής στο οποίο κατοικεί ο/η υποψήφιος/α, στη συγκεκριμένη περίπτωση στο δικό μας!

2. Αντίγραφο ταυτότητας και των δυο γονέων.

3. Στην περίπτωση που η επιμέλεια ασκείται από τον ένα γονέα ή έχει γίνει κατανομή της μεταξύ των γονέων, αλλά δεν υφίσταται συναίνεση των δυο γονέων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, τότε οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να προσκομίσουν ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) που το επιτρέπει.

4. Αφού αποστείλετε τα προαναφερθέντα έγγραφα στο μέιλ του σχολείου μας συμπληρώστε και την παρακάτω φόρμα:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmOhBcCr4rtKuMGOdC0mM0nFlx90PTaYP9KhU2K4c5QZYQ7w/viewform?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0OCKtSWTZ3Wpq9xX3rHfu-KahvjosyWlfEwhsBcDMM7GYf4Qn306anke0_aem_AdPIXlS-BJrdKdoHO1yJ_VHdKcexC8d3-FoEH9r4oU6_JD0dq3YwqB-EXJtuEty-yihMahLdJNFlNNUtd7m3NuzC

Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο. Πληροφορίες για το σχολείο μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας:
https://gym-mous-lasith.las.sch.gr και στο τηλέφωνο 2842094886.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com