Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Χ. Αλεξάκη με το ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος – επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού #στην_ΠΡΑΞΗ Χάρης Αλεξάκης συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις του, με θεσμικούς και άλλους τοπικούς συλλογικούς φορείς, παρουσία μελών του συνδυασμού.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του μεταφορικού οργανισμού ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε.

Κατά την συζήτηση τονίσθηκε για άλλη μία φορά ο κοινωνικός ρόλος των μέσων μαζικής μεταφοράς, ως εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης αντί της χρήσης του ΙΧ, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και στην οικονομία των νοικοκυριών.

Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που άπτονται στην συνεργασία της Δημοτικής αρχής με την εταιρεία κι έγιναν οι παρακάτω προτάσεις:

* Ο καθαρισμός με τις αναγκαίες κλαδοκοπές, ειδικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο εντός της περιφέρειας του Δήμου ώστε να γίνονται απρόσκοπτα και ασφαλώς τα υπεραστικά δρομολόγια.

* Η ενίσχυση των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας, ως βασικού μέσου για την βελτίωση των καθημερινών μετακινήσεων των κατοίκων της πόλης του Αγίου Νικολάου και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

* Η τακτική διασύνδεση της ενδοχώρας του Δήμου Αγίου Νικολάου, των μικρών οικισμών και των χωριών με τα αστικά κέντρα – Νεάπολη και Άγιο Νικόλαο, με νέα δρομολόγια.

* Η περαιτέρω υποστήριξη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στα Λακώνια, για τη μεταφορά των φοιτητών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Χάρης Αλεξάκης εξήρε το κοινωνικό έργο του ΚΤΕΛ, επιβεβαίωσε την διαρκή, πολύ καλή συνεργασία του Δήμου με τον μεταφορικό οργανισμό, τονίζοντας ότι εφόσον οι δημότες εμπιστευτούν στο ίδιο και τον συνδυασμό του τη δημοτική αρχή, θα συνεχίσει να συνεργάζονται στενά με τα στελέχη του, για την ασφαλή, άνετη, γρήγορη και οικονομική μετακίνηση του δημότη Αγίου Νικολάου #στην_Πράξη .

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com