Συνάντηση νέου Δημάρχου Αγ. Νικολάου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Ο νεοκλεγείς δήμαρχος Αγίου Νικολάου και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» Μανώλης Μενεγάκης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. 

 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα αναπτυξιακά έργα στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, την πορεία υλοποίησης τους, και τις χρηματοδοτήσεις που πηγάζουν από την νέα προγραμματική περίοδο «Κρήτη 2021-2027».

 

Ο νέος δήμαρχος αναφέρθηκε στην γνώμη που καλείται να εκφράσει η Περιφέρεια για την πρόταση χωροθέτησης των πλωτών αιολικών, αλλά και την αρνητική γνώμη μαζί με τις λογικές επιφυλάξεις μας για την προτεινόμενη θέση στην υπεράκτια περιοχή του Αφορεσμένου. 

 

Στα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια και τον Δήμο Αγίου Νικολάου και για όσα σχέδια έχουν προωθηθεί, ο Μανώλης Μενεγάκης ανέφερε ότι θα εξεταστούν από την νέα δημοτική αρχή με θετική ματιά, αλλά και με διάθεση να γίνουν τροποποιήσεις ή βελτιώσεις όπου χρειαστεί, αξιολογώντας και τον βαθμό ωριμότητας μελετών και εγκρίσεων των προτεινόμενων έργων.

 

Επίσης, έγινε συζήτηση για την ανάγκη εγγειοβελτιωτικών έργων (φράγματα/λιμνοδεξαμενές Κρούστα, Κριτσάς, Φουρνής) και την προώθηση των οριστικών μελετών τους, για τα έργα επαρχιακής οδοποιΐας που είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτά που σκοπεύει η νέα δημοτική αρχή να προτείνει, καθώς και για τον προγραμματισμό διαφόρων παρεμβάσεων από πλευράς Περιφέρειας στην περιοχή του δήμου. 

 

Με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας προχωράμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com