Συνάντηση Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη με το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας  Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και με εκπροσώπους της ΕΑΝΔΗ (Ένωση Ασκουμένων και νέων Δικηγόρων Ηρακλείου) όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για όλα τα θέματα που απασχολούν το δικηγορικό κλάδο. 

Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνάντηση ήταν και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή, που συναντάει αντιρρήσεις από μια μερίδα δικηγόρων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Αντάλλαξαν απόψεις, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στα σημεία εκείνα τα οποία αφορούν το δικηγορικό λειτούργημα και τις αντιρρήσεις- ενστάσεις των δικηγόρων επί διατάξεων του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Ο  Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει άμεσα το σύνολο των προτάσεων – παρατηρήσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου στο Υπουργείο Οικονομικών.   

Ο βουλευτής δήλωσε: «Κατά τη σημερινή μας συνάντηση με τους δικηγόρους του Ηρακλείου, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διεξοδικά και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και κυρίως για τις ρυθμίσεις που προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. 

Το μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση είναι, μετά από σοβαρή διαβούλευση με την κοινωνία, να έχουμε ένα νόμο ο οποίος θα έχει ως ξεκάθαρο στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ισονομία και τη δικαιοσύνη. 

 Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύομαι, να προωθήσω άμεσα τις ανησυχίες και τις παρατηρήσεις του κλάδου προς τους αρμόδιους υπουργούς και πιστεύω ότι θα γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις με στόχο να μην υπάρξουν αδικίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com