Στ. Αρναουτάκης: Μήνυμα του επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» για τη νέα σχολική χρονιά

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά αύριο για χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κρήτη.

Ένα «ταξίδι» στη γνώση με πολλές προσδοκίες και όνειρα σε μια απαιτητική εποχή ξεκινά από αύριο για μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς .

Ως συνδυασμός ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Κρήτης.

Όλοι έχουμε την υποχρέωση να ενισχύσουμε τις προσπάθειες της εκπαιδευτικής κοινότητας προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα στην κατάκτηση του υψηλού στόχου της μόρφωσης.

Ο συνδυασμός «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» και εγώ προσωπικά υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενισχύσουμε και να διασφαλίσουμε σε μαθητές και μαθήτριες αλλά και σε εκπαιδευτικούς τις καλύτερες συνθήκες για την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική με επιτυχίες και υγεία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com