Σε διάλυση του χειρουργικού τομέα οδηγείται το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Σε διάλυση του χειρουργικού τομέα οδηγείται το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου που πλέον θα λειτουργεί ως Κέντρο υγείας χωρίς Αναισθησιολόγους.

Επικίνδυνα εξελίσσεται η κατάσταση για τη δημόσια υγεία στην περιοχή αφού δεν θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε τα επείγοντα περιστατικά σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Το υπουργείο προχώρησε στην δημοσίευση της προκήρυξης των Αναισθησιολόγων με το βαθμό του Διευθυντή αγνοώντας την τελευταία απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου των Διασυνδεδεμένων νοσοκομείων του νομού Λασιθίου που ζητούσαν Επιμελητές Α για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και Σητείας αντίστοιχα.

Ήδη όλα τα τακτικά χειρουργεία έχουν ακυρωθεί ενώ γίνονται μόνο έκτακτα.

Ουσιαστικά με αυτή τη φωτογραφική διαδικασία αποψιλώνεται ο Αναισθησιολογικός τομέας υποβαθμίζοντας το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.


Πλέον εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία και αποχωρήσουν οι Αναισθησιολόγοι όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι, για να χειρουργηθούν οι πολίτες της περιοχής θα πρέπει να απευθύνονται στα νοσοκομεία του Ηρακλείου της Σητείας ή της Ιεράπετρας ενώ σε ένα σοβαρό συμβάν όπως ατύχημα, ανακοπή ή μια επικίνδυνη κύηση που χρειάζεται διασωλήνωση δεν υπάρχει απάντηση από το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου τι θα συμβεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com