«Στην Πράξη»: Συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Νικολάου

To ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Αγίου Νικολάου αποτελεί πλούτο και όχι αδυναμία, όπως κάποιοι το χαρακτηρίζουν και ευαγγελίζονται μιλώντας με ελαφρότητα, για αναδιάρθρωση,

καλύτερη αξιοποίησή για αύξηση παραγωγικότητας κλπ.

 

Ως συνδυασμός «στην Πράξη», πιστεύουμε ότι η υποστελέχωση, λόγω δραματικού περιορισμού των προσλήψεων, για όσους γνωρίζουν πραγματικά το Δήμο εκ των έσω, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο στα όρια των αντοχών τους. Οι εναπομείναντες υπάλληλοι με φιλότιμο υπερβαίνουν εαυτούς, στην πλειοψηφία τους.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «στην Πράξη» με μέλη του συνδυασμού του, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Νικολάου κατέγραψαν και συζήτησαν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

 

Η νέα δημοτική αρχή, που θα συγκροτείται «στην Πράξη» από νέους ανθρώπους, θα έχει σίγουρα μια νέα προσέγγιση αποκαθιστώντας πιθανές αδικίες, βελτιώνοντας συνθήκες της καθημερινότητας και εργασίας, στο μέτρο του εφικτού.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Αλεξάκης επεσήμανε ότι «στο δημόσιο, η μεγαλύτερη αδικία δεν είναι ότι δεν μπορείς να τιμωρήσεις τον κακό, αλλά το ότι δεν μπορείς να ανταμείψεις τον ευσυνείδητο και παραγωγικό υπάλληλο». Διαθέτουμε την εμπειρία από τη συνεργασία με τα πρόσωπα και το διαθέσιμο εξοπλισμό, άρα γνωρίζουμε δυνατότητες και αδυναμίες. Εξωτερικοί συνεργάτες, μπορούν να συνδράμουν την παραγωγή έργου στο Δήμο, όπου υπάρχουν κενά, μέχρι να ανοίξει η δυνατότητα προκήρυξης θέσεων που προβλέπει ο Οργανισμός του Δήμου μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com