Προβλέψεις για την νέα σεζόν και ενημέρωση των μελών για τις τρέχον δράσεις του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Την Τρίτη 19.09.2023  και ώρα 16:00, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, την Ολομέλεια μηνός Σεπτεμβρίου,  στο ξενοδοχείο  ALDEMAR KNOSSOS ROYALστη Χερσόνησο.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη, τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελόπουλος Αλέξανδρος CEO της ALDEMAR RESORT έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό αφού πρωτίστως ο πρόεδρος τον ευχαρίστησε για την θερμή φιλοξενία. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην Ολομέλεια:

  • Παρουσίαση εταιρείας Fast Review Greece από τον κ. Ζώτο Αντώνη, για ένα σύστημα που επιτρέπει στους πελάτες να δημοσιεύσουν μια αξιολόγηση χωρίς χρονοτριβές, μετατρέποντας την αποτελεσματικότητα σε θετικό ηλεκτρονικό σχόλιο.
  • Η κ. Σαπουνάκη Φωτούλα, CEO Le Grand Travel μίλησε για τον τουρισμό και πιο συγκεκριμένα για τον παραθεριστικό τουρισμό που όπως χαρακτηριστικά είπε: έχει αντοχές και αυτό αποδεικνύεται από όλα αυτά τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων. Έκανε προβλέψεις για τις σεζόν 2024 και 2025 όπου θεωρητικά θα είναι πολύ καλές και η Κρήτη θα είναι στο σημείο αναφοράς των πελατών.  
  • Ο Αερολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Πλιάκας Γιώργος ενημέρωσε για την εξέλιξη της σεζόν και έκανε σύγκριση αφίξεων 2022 και 2023.
  • Ακολούθησε ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Σφακιανάκη Γιώργο για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος:
  • Εκδήλωση βραβείων Γ. Δασκαλάκη 2023 που απονέμει κάθε χρόνο ο Σύλλογος μας στον καλύτερο ξενοδοχοϋπάλληλο και πραγματοποιείται την Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Creta Maris στην Χερσόνησο.
  • Ετήσιος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2023 στο κέντρο Αναδρομές με γνωστό καλλιτεχνικό σχήμα.
  • Συνδιοργάνωση Συλλόγου στην εκδήλωση Ημέρες Γαστρονομίας 2023 / Heraklion Gastronomy Days στο Ενετικό λιμάνι Ηρακλείου 21-24/9.

 

  • Ο κ. Φραγκιαδάκης Ευγένιος έκανε χρήση του 15΄ του μέλους με θέμα: “ανέξοδες ή μικρού κόστους υπηρεσίες που αυξάνουν την ικανοποίηση του πελάτη”
  • Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών για την έκβαση συμβολαίων της σεζόν 2024 & διάφορα θέματα

 

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προέδρου  του Συλλόγου, στην Διευθύντρια του Ξενοδοχείου κ. Καψοκέφαλου Έλενα και το προσωπικό του Ξενοδοχείου   για την άψογη  φιλοξενία τους.

Ακολούθησε ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Aldemar Knossos Royal” και η βραδιά έκλεισε με ένα εξαιρετικό δείπνο στο a la carte εστιατόριο “Artemis”, προσφορά του ξενοδοχείου.

 

Για το Δ. Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. ΓραμματέαςΣφακιανάκης Γιώργος                                                    Γάσπαρης Μιχάλης

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com