Παραδόθηκε στους αθλητές το πλήρως ανακαινισμένο από την Περιφέρεια Κρήτης αθλητικό κέντρο» Μάρκος Καραναστάσης»του ΕΛΜΕΠΑ

Οι ανακαινισμένες από την Περιφέρεια Κρήτης εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Μάρκος Καραναστάσης» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εγκαινιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρόντων των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου  Συριγωνάκη Π.Ε Ηρακλείου, Γιώργου Πιτσούλη Αθλητισμού, του Περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Ματαλλιωτάκη, του Πρύτανη Νίκου Κατσαράκη, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητών, αθλητών εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και εργαζομένων στο ΕΛΜΕΠΑ.

Ο Πρύτανης Νίκος Κατσαράκης στο χαιρετισμό του καλωσορίζοντας, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του έργου ανακαίνισης του αθλητικού κέντρου σε ένα σύγχρονο κέντρο χρηματοδοτώντας το με το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Όπως εξήγησε, το νέο έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση νέου ξύλινου δαπέδου στην αίθουσα καλαθοσφαίρισης, την ανακαίνιση των αποδυτηρίων τη δημιουργία αποδυτηρίων καθώς και έργα προσβασιμότητας για ΑμεΑ κ.α. Ο κ. Κατσαράκης για την προώθηση του έργου ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες του αντιπρυτάνεις και τις υπηρεσίες.

Η Περιφέρεια στηρίζει τον Αθλητισμό, την νεολαία, τους αθλητές ΑμεΑ

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο δικό του χαιρετισμό αφού αναφέρθηκε με σεβασμό στην μνήμη του Μάρκου Καραναστάση, ευχαρίστησε την Πρυτανεία για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι το ανακαινισμένο σύγχρονο αθλητικό κέντρο αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ηράκλειο. Παράλληλα ανέφερε ότι, το σύγχρονο αυτό αθλητικό κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, διεθνείς αγώνες και ότι, η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, τους αθλητές, αθλητές ΑΜΕΑ με σύγχρονες υποδομές. Η Περιφέρεια Κρήτης πρόσθεσε, επενδύει  στον αθλητισμό στη νεολαία μας και συνεργάζεται με φορείς σωματεία στην υλοποίηση διοργανώσεων αλλά και στην διεκδίκηση πόρων.

Με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου, έγιναν αθλητικά δρώμενα από την ομάδα καλαθοσφαίρισης του αθλητικού σωματείου κινητικών αναπήρων (ΑΣΚΕ Ηρακλείου )και την ομάδα βόλεϊ του ΕΛΜΕΠΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com