«Σε συνέχεια της αστυνομικής απόφασης στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ», Αναδόχου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι την Tετάρτη 24/07/2024 κατά τις πρωινές ώρες 12:00-13:00 θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας στο Τμήμα Νεάπολη-Αγ. Νικολάου, 2 χλμ πριν τον κόμβο Αγ. Νικολάου (στην περιοχή της κυκλοφοριακής ρύθμισης) στις Χιλιομετρικές Θέσεις 193 και 195,50 επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων-Σητείας (Β.Ο.Α.Κ.). για την διενέργεια ανατίναξης με ασφάλεια για τους χρήστες της οδού. Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.»
Σχετικές δημοσιεύσεις
-
Σύσκεψη παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης την Τετάρτη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου
Σύσκεψη παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα... -
Επίκαιρη Ερώτηση Ν. Ανδρουλάκη στον πρωθυπουργό για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και τις επιπτώσεις τους στο δημογραφικό
Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, με θέμα «Οι πολιτικές... -
Μ. Πάγκαλος στο Λατώ fm: Κοροϊδία να λένε ότι κάποιοι κωδικοί προϊόντων μειώθηκαν κατά 5% ενώ πριν 1,5 χρόνο είχαν ανέβει 60% – Η ακρίβεια παραμένει (ηχητικό)
Κάλεσμα στήριξης στις τοπικές επιχειρήσεις απηύθυνε στους καταναλωτές ο πρόεδρος...