Ο Γρηγόρης Κοκολάκης στο Λατώ fm: «Διαθέσιμα από σήμερα με μειωμένες τιμές τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΑΝ, ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας – Πιθανό να ξεκινήσει η σαιζόν με 30% πληρότητες στις κερκίδες»

Για την έναρξη από σήμερα 1η Ιουλίου της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη περίοδο και τους αγώνες στη Γ’ εθνική κατηγορία και τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ Γρηγόρης Κοκολάκης.

Όπως τόνισε «οι τιμές είναι μειωμένες κατά 20% σε κάθε κατηγορία σε σχέση με πέρυσι λόγω και των συνθηκών της πανδημίας».

«Γίνεται μία πολύ πολύ καλή προσπάθεια και θέλουμε ο κόσμος να την αγκαλιάσει», ενώ τόνισε ότι εντός του μήνα αναμένονται ανακοινώσεις και για τέσσερις ακόμη παίκτες για το ρόστερ του ΑΟΑΝ.

Στο ερώτημα εάν τα γήπεδα θα είναι ανοικτά για τον κόσμο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο κ. Κοκολάκης είπε πως «αυτή τη στιγμή ενημέρωση που υπάρχει, είναι ότι γίνεται μία προσπάθεια για ένα 30% στις κερκίδες, είναι ένας πολύ καλός αριθμός ικανοποιητικός για το στάδιο του Αγίου Νικολάου. Τα επιστημονικά δεδομένα βέβαια αλλάζουν με τον καιρό, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα ισχύει ούτε καν την επόμενη εβδομάδα».


Τα διαρκείας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες και είναι οι ακόλουθες:

GOLD EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση στη κεντρική θύρα του γηπέδου!
Τιμή 120€

BLUE EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου.
Τιμή 80€

Φοιτητικό-Γυναικείο
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γήπεδο. Κατά την αγορά και την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του φοιτητικού πάσου!
Τιμή 40€

Σημεία διάθεσης:

Ιχθυοπωλείο Κοκολάκη
Cosmos fashion
Μακράκης clean Market
Achinos eat&drink by the sand
Coastal cafe

Καθώς και στα νέα γραφεία της ομάδας μας εντός του Δημοτικού Σταδίου καθημερινά 7-8 το απόγευμα,όπως και από όλα τα μέλη του ΔΣ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com