Ο Γιώργος Αστρουλάκης στο Λατώ fm: Την Κυριακή του Θωμά γιορτάζουν όλοι οι Μιλαθιανοί – 1ος Ποδηλατικός Αγώνας Θυσίας και εορτασμοί για το Ολοκαύτωμα του Σπηλαίου και Αγιασμός του νεοδιαμορφωθέντος ακινήτου στην είσοδο (ηχητικό)

«Την Κυριακή του Θωμά γιορτάζουν όλοι οι Μιλαθιανοί» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Γιώργος Αστρουλάκης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3, επ’ αφορμή και των μεθαυριανών εορτασμών για την 201η επέτειο από το Ολοκαύτωμα του Σπηλαίου.

«Σκοπός μας είναι να επαναφέρουμε τη γιορτή εκεί που ήταν επί χρόνια, με όλες τις δραστηριότητες αποδίδοντάς της την πρέπουσα τιμή» είπε σχετικά.

Την Κυριακή, πέραν των καθιερωμένων εορτασμών και του εκκλησιασμού, παρούσα θα είναι, όπως είπε, η Φιλαρμονική της Νεάπολης και στρατιωτικό άγημα, όπως γινόταν παλαιότερα ενώ θα λάβει χώρα και ο Αγιασμός του νεοδιαμορφωθέντος ακινήτου στην είσοδο του Σπηλαίου. 

Παράλληλα, θα διεξάγεται, με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου, του Ποδηλατικού Ομίλου «Δρήρος» Νεάπολης, του Δήμου Αγ. Νικολάου και της Περιφέρειας Κρήτης, ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας Θυσίας για το Σπήλαιο. 


Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com