Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου στο Λατώ fm: Σήμερα το τελευταίο ‘αντίο’ στον αδικοχαμένο κτηνοτρόφο – Η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχής εξακολουθεί να είναι μέχρι το πρωί της Τετάρτης η χιονόπτωση στο Οροπέδιο Λασιθίου όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό.

Όπως είπε, «χθες κατά διαστήματα είχαμε χιονόπτωση Οπότε συνεχίστηκαν κανονικά οι εκχιονισμοί εντός του επαρχιακού οδικού δικτύου στο Οροπέδιο Λασιθίου και προς Κερά. Η κίνηση στο οδικό δίκτυο της περιοχής γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση υπάρχουν όπως ανέφερε στο Τζερμιάδο, σε μία γειτονιά προς τον Κάμπο, είναι εκεί συνεργείο της ΔΕΗ αυτή τη στιγμή και επιχειρεί. Χθες το βράδυ διανυκτέρευσε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ μέσα στο Οροπέδιο Λασιθίου έπειτα από συνεννόηση που είχαμε με τον διευθυντή της υπηρεσίας».

Για το τραγικό συμβάν με το χαμό του 56χρονου κτηνοτρόφου στο χωριό Καμινάκι στο Οροπέδιο, ο κ. Στεφανάκης είπε πως «συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, το περιστατικό αυτό έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε σχετικά η Ελληνική Αστυνομία προήλθε μάλλον από παθολογικά αίτια. Σήμερα το μεσημέρι είναι το τελευταίο στο Καμινάκι».

Τέλος, είπε ότι επειδή θα διαρκέσει η χιονόπτωση και σήμερα, είναι απαραίτητο οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες του Δήμου και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις».

Όλα τα σχολεία παραμένουν και σήμερα και αύριο στο Οροπέδιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com