Ο Χάρης Αλεξάκης στο Λατώ fm: «Εκδηλώσεις από αρχές Αυγούστου σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Αγ. Νικολάου, προτεραιότητες μας η ασφάλεια όλων και η στήριξη των ντόπιων καλλιτεχνών»

Περί τις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης.

Όπως τόνισε, στόχος είναι να πραγματοποιηθούν κάποιες δράσεις έχοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων και δεύτερον να στηριχθούν οι ντόπιοι καλλιτέχνες, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε 10 περίπου εκδηλώσεις σε ιδιαίτερα σημεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου.

Επίσης, ανέφερε ότι θα γίνουν θεατρικές παραστάσεις, με μία παράσταση να παρουσιάζεται στον αρχαιολογικό χώρο της Λατούς, ενώ αναφερόμενος στο διήμερο του 15αύγουστου στη Νεάπολη είπε πως φέτος το καλοκαίρι πανηγύρια-γλέντια καλό θα είναι να τα ξεχάσουμε.

Για την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου τόνισε ότι παραμένει στο «κάδρο», δεν ακυρώνεται, και ήδη μάλιστα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον σχετικά από σεφ και δημοσιογράφους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com