Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου στο Λατώ fm: Σύνδεση της Νεάπολης με τη γέφυρα του νέου Β.Ο.Α.Κ., ζητήσαμε να υπάρχει λωρίδα έκτακτης ανάγκης στο Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη – Τι είπε για τις καθυστερήσεις και τα έργα της προαίρεσης στην παλαιά εθνική οδό (ηχητικό)

Για τις καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη του νέου ΒΟΑΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων
ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και το Νίκο Σγουρό στο Λατώ FM 103,3.

Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε: «χτυπήσαμε ένα «καμπανάκι» στον κατασκευαστή και στην Αστυνομία ΒΟΑΚ και ΕΚΑΒ για το πώς θα σταθούν στην περίπτωση π.χ. ενός ατυχήματος στο κομμάτι Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος, ζήτησα να υπάρχει πάντα ελεύθερη μια βοηθητική λωρίδα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παραπλεύρως. Από την πρώτη στιγμή πιέζαμε για το ΦΕΚ της απαλλοτρίωσης και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου στο τμήμα αυτό. Περνάμε και την είσοδο της γέφυρας που θα συνδέει το ΒΟΑΚ με τη Νεάπολη από περιβαλλοντικά, έχουμε λοιπόν το υποέργο εισόδου της Νεάπολης στη νέα γέφυρα του νέου ΒΟΑΚ που θα συζητηθεί στην επόμενη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης».  

Ακούστε αναλυτικά στο σχετικό απόσπασμα από το 24:04 και μετά:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com