Ο Κώστας Φραγκάκης στο Λατώ fm «Μένουμε Σπίτι – Γινόμαστε παρέα – Το περνάμε μαζί»

Σε λειτουργία έχει τεθεί από σήμερα η Διαδικτυακή Ομάδα Υποστήριξης – Συμβουλευτικής και Ψυχαγωγίας που οργάνωσε η  Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου (Ι.Ρ.Α.) και το Κέντρο Ανάπτυξης για το Παιδί και τον Ενήλικα Ε.Σ.Τ.Ι.Α. (www.estiakritis.gr).
Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου (Ι.Ρ.Α.) Κώστας Φραγκάκης  μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Σγουρού στην «Πρώτη Ματιά στην Ενημέρωση» τόνισε ότι «η φόρμα είναι ΔΩΡΕΑΝ ονομάζεται ZOOM και μπορεί όποιος θέλει να την «κατεβάσει» στο κινητό, στο τάμπλετ ή στον υπολογιστή του. Υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα όπως ψυχολόγοι, διαιτολόγοι, λογοθεραπευτές, αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες που θα προσπαθήσουν αφ’ ενός να δώσουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου η παραμονή μας στο σπίτι λόγω της καραντίνας να είναι πιο ευχάριστη και δημιουργική, θα δοθούν ιδέες στους γονείς προκειμένου να απασχοληθούν  τα παιδιά που κακά τα ψέμματα θέλουν να βγούνε έξω να παίξουν αλλά τους έχει απαγορευτεί αυτό και υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια υπερκινητικότητα μέσα στο σπίτι. 
Θα υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το έχει ανάγκη.
Σκοπός μας είναι να το ξεπεράσουμε μαζί. Είναι μια πρωτοβουλία η οποία απ’ ότι είδαμε στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο μέχρι στιγμής στην υπόλοιπη Ελλάδα»  
Η σύνδεση πραγματοποιείται
Για να συνδεθείτε

1. Για  Τάμπλετ ή  Κινητό Τηλέφωνο: 
α) Κατεβάζουμε την δωρεάν εφαρμογή “zoom”.
β) Εισερχόμαστε στην εφαρμογή και πατάμε «join a meeting».
Στο πεδίο Meeting id πληκτρολογούμε τον αριθμό 9567956180 στο πεδίο join with personal link name, πληκτρολογούμε το ονοματεπώνυμό μας στα ελληνικά και πατάμε join. 

2. Για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές
Πατάμε τον σύνδεσμο https://zoom.us/join , πατάμε
join και τρέχουμε το πρόγραμμα που θα κατέβει στον Η/Υ μας.

Και…….Συνδεθήκατε!!

Μέρες και ώρες λειτουργίας ;
Δευτέρα 10.00 – 11.00
Τετάρτη 10.00 – 11.00
Παρασκευή 20.00 – 21.00.
Μένουμε σπίτι – γινόμαστε παρέα – το περνάμε μαζί

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com