Μανόλης Θραψανιώτης: Γιατί με την Νέα Αριστερά

Του Μανόλη Θραψανιώτη


Είναι πολύ δύσκολο, όταν δημιουργούνται προβλήματα, όταν ορθώνονται εμπόδια στην ζωή σου και πρέπει να επιλέξεις: Να τα ξεπεράσεις και να συνεχίσεις ή να αποχωρήσεις.

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, απρόσμενα και σοκαριστικά. Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η εκλογή του κ. Κασσελάκη στην θέση του, προκάλεσε σε αρκετούς έντονο προβληματισμό, κυρίως σε μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και σε ψηφοφόρους.

Η διαφωνία και η αποχώρηση βουλευτών και η δημιουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς κρίθηκε αναγκαία για να εκπροσωπηθούν όσοι είχαν διαφορετική άποψη.

Προσωπικά επέλεξα να στηρίξω στις ευρωεκλογές τη Νέα Αριστερά, γιατί πιστεύω ότι εκφράζει τις αρχές και τις αξίες που ασπάστηκα, και υπηρέτησα από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Πάντα για το κοινό συμφέρον. Η θητεία μου στα κοινά ,τον Δήμο Αγίου Νικολάου , την περιφέρεια Κρήτης και την Ελληνική Βουλή, πιστεύω επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό ότι υπερίσχυσε το κοινό από το προσωπικό.

Πέρα από την προσωπική μου επιλογή, πιστεύω ότι εκείνο που πρέπει να απασχολήσει τους πολίτες, είναι η αλλαγή και η απαλλαγή από την σημερινή κατάσταση στην χώρα αλλά και τα προβλήματα στον νομό μας.

Η ακρίβεια, η διάλυση του ΕΣΥ, η κλιματική κρίση, τα κοινωνικά δικαιώματα και οι εργασιακές σχέσεις, οι πολεμικές συγκρούσεις με τις χιλιάδες νεκρούς, ιδιαίτερα στην Παλαιστίνη απαιτούν πολιτικές αλλαγές.

Ανεξάρτητα από τι θα ψηφίσει ο κάθε ένας, οι προοδευτικοί πολίτες και όχι μόνο, έχουν χρέος για την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης στην Χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη.

Μια Ευρώπη που κυριαρχείται από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και διαμορφώνει πολιτικές ενίσχυσης του πλούτου σε βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών. Πολιτικές που οδηγούν τις μελλοντικές γενιές, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, σε χαλεπούς καιρούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com