Κ. Σπυριδάκη στο Λατώ fm: Η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι είναι αποτέλεσμα της καθημερινής συναναστροφής με την κοινωνία (ηχητικό)

«Το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι είναι αποτέλεσμα της καθημερινής συναναστροφής με την κοινωνία» δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη το πρωί της Δευτέρας 10/6 στην εκπομπή «Πρώτη ματιά στην ενημέρωση» και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

Όπως σημείωσε παράλληλα, «στη ‘μεγάλη εικόνα’ πρέπει να μας προβληματίσει η αποχή που συνεχώς χτυπά μεγαλύτερα ρεκόρ στο «ταβάνι» της και η άνοδος των ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να περνούν απαρατήρητα, γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό ποιοτικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας». 


Στο ερώτημα για το εάν προβληματίζει το γεγονός ότι τη φθορά της κυβέρνησης δεν την «καρπώθηκε» το ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής είπε πως «καθετί μας προβληματίζει, καθημερινά «ζυμώνουμε» πώς μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατή δύναμη ερχόμενοι πιο κοντά στην κοινωνία και στα προβλήματα του πολίτη και πρέπει να ιεραρχήσουμε πιο δυνατά κάποια πράγματα που αφορούν τον προοδευτικό χώρο. Πρέπει να αλλάξει η εμπιστοσύνη του πολίτη προς το πολιτικό σύστημα. Είχαμε σαφή και καθαρή εικόνα ως χώρος, επικοινωνιακοί χειρισμοί από ΜΜΕ κλπ «θόλωσαν» το τοπίο. 

Για την επόμενη μέρα της κεντροαριστεράς τόνισε πως «στο κάλεσμά μας δεν αναφερόμαστε σε συνεργασίες κορυφής, είναι άνοιγμα στον προοδευτικό χώρο ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες. Στη βάση της κοινωνίας συγκαταλέγεται και ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα, σε επίπεδο κορυφής αυτή η στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο τραπέζι». 

Για το εάν η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ν/Σ για τα ομόφυλα ζευγάρια ζημίωσε το κόμμα ως κεντροαριστερό χώρο, η κ. Σπυριδάκη είπε «δεν θεωρώ ότι αυτό επηρέασε τους ψηφοφόρους». 


Ακούστε αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com