Ευχαριστήριο Μήνυμα από τον ΕΕΣ περιφερειακό τμήμα Αγίου Νικολάου προς Ιατρικό Σύλλογο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός περιφερειακό τμήμα Αγίου Νικολάου, ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου για την προσφορά του στο τμήμα μας, ενός προπλάσματος εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών και πρακτικής εξάσκησης στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Θεωρούμε ότι με την κίνηση του αυτή, ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου αναγνωρίζει το εθελοντικό έργο του περιφερειακού τμήματος Αγίου Νικολάου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και βοηθά να συνεχίσουν με αμέριστο ενδιαφέρον και ακούραστα οι εθελοντές Σαμαρείτες και οι Νοσηλεύτριες μας, την συνεχιζόμενη εκπαίδευση τους, ώστε να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα και στην πρώτη γραμμή, όπου η τοπική μας κοινωνία τους χρειαστεί και όχι μόνο.

Η εκπαίδευση των συμπολιτών μας είναι μεγίστης σημασίας για το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου καθώς πλήθος κόσμου, μας έχει εμπιστευθεί και έχει εκπαιδευτεί από το τμήμα μας. Το ενδιαφέρον να εκπαιδευτούν όλο και περισσότερα άτομα όπως και να γίνουν μέλη μας είναι πολύ μεγάλο και εμείς από την μεριά μας τους προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου και σε όλους τους γιατρούς που είναι μέλη του, για την συμπαράσταση και τη βοήθεια τους να συνεχίσουμε το έργο μας.


Εκ του ΔΣ
Ο Εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνιών ΕΕΣ περιφερειακού τμήματος Αγίου Νικολάου Κρήτης
Ιωάννης Ρουκουνάκης MD, MSc

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com