Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου του “1st Belvedere Summer Run 2 & 6 km 2023” στο Δήμο Χερσονήσου

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Αυγούστου οι νυχτερινοί αγώνες δρόμου 1st Belvedere Summer Run που συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης “Ίκαρος” και το ξενοδοχείο Royal & Imperial Belvedere Resort, με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.           

Το 1st Belvedere Summer Run διεξήχθη υπό την αιγίδα  της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Στην εκκίνηση του αγώνα, βρέθηκαν περισσότεροι από 200 αθλητές όλων των ηλικιών και στις δύο διαδρομές των 2 & 6 χλμ. Τα δύο αγωνίσματα είχαν κοινή εκκίνηση από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του ξενοδοχείου Royal & Imperial Belvedere Resort, όπου έγινε και ο τερματισμός. Οι αθλητές των 2 χλμ. ακολούθησαν την διαδρομή Κουτουλουφάρι – Πισκοπιανό με επιστροφή, ενώ οι αθλητές των 6 χλμ. έτρεξαν στο Κουτουλουφάρι – Πισκοπιανό – Χερσόνησο με επιστροφή από την ίδια διαδρομή. O αγώνας διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία παρά τις δύσκολες συνθήκες της διαδρομής με την άριστη συνεργασία διοργανωτών και εθελοντών.


Μεγάλος νικητής στους άνδρες στα 6 χλμ. ήταν ο Δημήτριος Αρδάλης και στις γυναίκες η Ειρήνη Φουρναράκη από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης “Ίκαρος”. Στα 2 χλμ. στα αγόρια ο Filiol Urasowski από την Πολωνία και η Αθηνά Σούφη στα κορίτσια, κόρη του αθλητή υπεραποστάσεων Ευάγγελου Σούφη. Ακόμη, βραβεύθηκαν ο μικρότερος αθλητής Μιχαήλ Καρανδινάκης 4,5 ετών, καθώς και η μεγαλύτερη αθλήτρια Αργυρώ Πλουμή 77 ετών.

Τα αποτελέσματα των τριών νικητών/τριών των αγωνισμάτων:

2 χλμ.

Αγόρια                                         Κορίτσια  

1ος Filiol Urasowski                       1η Αθηνά Σούφη

2ος Igιacy Paru                              2η Αριάδνη Πάγκαλου

3ος Adrian Lauutowcll                    3η Οruba Ntai 

 

6 χλμ.

Άνδρες                                         Γυναίκες

1ος  Δημήτριος Αρδάλης               1η Ειρήνη Φουρναράκη

2ος  Νικόλαος  Βλάχος                  2η Hetheligthon Roch

3ος  Marios Ronnempurger           3η Μαρία Καλατζή

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=45a5edb2fdb656a605340c648ca5bda9&c=0&pp=abe7

 

«Με χαρά συμμετείχαμε στην πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης και ενθαρρύνουμε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και προβολή του τόπου μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και να τους ευχηθώ να είναι όλη η ζωή τους πάντα διακρίσεις σε όποιο επίπεδο επιθυμούν, καθώς και να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com